(H)eerlijke siciliaanse keuken...

03 645 63 63

Ristorante Manifesto, uw Siciliaans restaurant in Schoten

Kom genieten bij Ristorante Manifesto, uw Siciliaans restaurant in Schoten. Er heerst bij ons een ongedwongen sfeer. Onze keuken wenst enkel tevreden klanten en de bediening is er vooral op gericht dat de bezoeker zich goed voelt.

Vriendelijk en gedienstig

Vriendelijkheid en gedienstigheid zijn onze troeven. Komen eten bij ons wil zeggen: er even tussenuit. Een paar uurtjes vakantie bij wijze van spreken. Daar waar het interieur eerst donker oogde, is het nu, na een grondige verbouwing, licht en luchtig. Een ware metamorfose, zoals u kunt zien als u onze sfeerbeelden bekijkt. Het voelt dan ook prettig aan om er een middagje of een avondje in te vertoeven bij het verorberen van een lekker pastaatje, een vleesje of een visje alsook een pizza... En bij dat alles bieden wij natuurlijk ook aangepaste wijnen aan. Dat ontdekt u op onze spijskaart.

Grote binnentuin

Het restaurant bestaat al sinds 1993. We begonnen met één huisje en gingen de 21ste eeuw in met twee huisjes, dubbel zoveel plaats en een reuze grote binnentuin, waar bij mooi weer lekker rustig kan getafeld worden, zoals het onze Italiaans gezinde klanten altijd bekoord heeft. Wij begrijpen dat u nog bepaalde vragen zou kunnen hebben over de Siciliaanse keuken van Ristorante Manifesto in Schoten. Daarom kunt u ons restaurant steeds contacteren. U kunt ook meteen een tafel reserveren.

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Bij het Siciliaans restaurant Manifesto wordt elke klant in de watten gelegd. Alle gerechten worden met veel liefde en passie klaargemaakt, en hiervoor worden enkel en alleen verse ingrediënten gebruikt. Klantentevredenheid, een vriendelijke service en culinair genieten zijn drie van onze belangrijkste troeven.

Wij willen u als klant laten genieten en even laten wegdromen bij een overheerlijk smaakpallet. Kom het snel zelf ontdekken.